МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Кавадарци посветува внимание и на одржувањето на постојните површини за одмор и рекреација.

Деновиве општината преку оперативата на ЈП „Комуналец“ реализира проект за обновување на фонтаната во рекреативната зона на улицата „Солунска глава“. Овде се изведуваат водоинсталатерски работи за новата фонтана, како и градежни работи за хортикултурно уредување на просторот.Планирано и репарирање на постојните реквизити од детскиот забавен парк. По звршувањето на работите граѓаните од овој дел на градот ќе добијат обновена зона за одмор и рекреација.

42936472_2270648663159182_1076507533830520832_n.jpg