МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Библиотекара „Феткин„ со невладината „Прогресс плус„ се спроведе проектот „Бибиотекарски поетски клуб“ .Целта е за обука на ученици од Кавадарци од 8 и 9-то одделение.