Металните канти од 80 литра се лоцирани до контејнерите во градот и наменети за пепел

Улици и локации:

- Цано Поп Ристов..... на градски пазар- Цано Поп Ристов.....под аптека Симби мед- Илинденска ........пред Тиквешко поле- Илинденска.......спој со Пано Мударов- Илинденска........спој со Партизанска- Максим Горки...... кај железара Дако Мак- Кружен тек........Кај кафене 7-ца- Кружен тек........кај Металекс- Никола Минчев.....кај кафе бар Пикасо- Никола Минчев.....кај Маркет Дијана- Никола Минчев.....пред новиот суд- Никола Минчев.....спроти ресторан Ексклузив- Црква Света Петка- Гоце Делчев ....засек- Гоце Делчев.....кај гимназијата- 8ми Септември...... под стадионот на Јасмин- Пионерска....ОУ ТХТ- Фердо Росомански....Радио бран- Страшо Пинџур....кај вториот триаголник- Страшо Пинџур....кај Слога- Страшо Пинџур.... пред МЗ Слога- Страшо Пинџур.....кај Ваташката пошта- Страшо Пинџур.....прв паркинг Силекс- Страшо Пинџур.....втор паркинг Силекс- Црква Ваташа- Страшо Пинџур.... спроти Домот во Ваташа- Д.А Габерот..... спроти ОУ Страшо Пинџур- Блажо Алексов....спроти Дистрибуцијата- Киро Крстев....спроти Инел кабловската- Киро Крстев....после мостот- 7ми Септември.....завод за вработување

Се замолуваат граѓаните пепелта да ја истураат строго во наменетите канти за таа намена, за да не доаѓа до палење и уништување на другите контејнери кои се наменети за други видови отпад. Се надеваме на соработка и разбирање.

Со почитЈП Комуналец