Информацијата ја потврдија од МВР

Детето на возраст од 9 години од Кавадарци, неговиот татко О.Ј. (38) го пријавил во Полицискра Станица Кавадарци за исчезнато.Како што се дознава , вчера било пронајдено.

Според портпаролот на СВР Велес, Верољуб Додевски, детето излегло од домот и се оддалечило во непознат правец.