МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Кавадарци на иницијатива на градоначалникот Митко Јанчев, а во соработка со општествено одговорните компании „Црна Река“ и „Кожувчанка“ реализира проект за изградба на монтажно лизгалиште. Лизгалиштето е лоцирано на тениските терени при спортскиот центар „Јасмин“ на површина од близу 500м2.Предвидено е да се користи во текот на зимската сезона, со намена за спорт и рекреација пред се на најмладите.

Лизгалиштето со работа ке старува набрзо.

47320888_2309364215954293_6489586492086681600_n.jpg