МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во ООУ “Гоце Делчев“ во изминатиот период беа реализирани неколку проекти. Монтажа и изведба на хидраулична вертикална платформа за превоз на лица со хендикеп,реконструкција на Санитарен јазол за ученици во втората зграда-( каде што се наоѓаат кабинети по ОТП, ликовно и канцеларија на дефектолог) и реконструкција на тоалетите на наставниците во спортската сала.

47575208_2312312635659451_7722679531277910016_n.jpg

47680845_2312312625659452_7035883534451474432_n.jpg

47685158_2312312832326098_2154933011076874240_n.jpg