МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Синоќа повторно се вршеше аеросолизацијата во Општина Кавадарци. За жал временските услови, односно температурите под нулата не дозволија да биде завршена работа од поголем обем.

Во секој случај аеросололизацијата дава резулати во намалувањето на загадувањето со ПМ 10 честички, и ке се продолжи со ова практикување за намалување на загадувањето во Кавадарци.