Кавадаречките медуми,портрали и дописници имаа средба со градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев.Го прашаа и добија одговор за важните работи од интерес на Општината:

-Комунална изградба 2018,решавањето на проблемот со паркирање,загадувањето на Кавадарци,како ке се урбанизира градот во иднина,колкав ке биде буџетот на Општината 2019 година,изградба на водоводна канализациона и колекторска мрежа,развој на образование, култура и спорт,доночна политина на Општината и други прашања .

-Јанчев даде одговор за повеќе , проблеми , прашања и дилеми на кавадарчани .

7666666.jpg

48215788_737112106652922_2109819035376943104_n.jpg

48228917_744103432623791_5851812895494504448_n.jpg