Продолжува хуманитарнста новогодишна мисија на „Трезор-кидс“

“Почитувани дечиња,родители јас и тимот на Кафе Игротека Трезор Кидс ,сакам да ви ги честитам новогодишните и божичните празници;здравје,среќа,љубов и мир во новата 2019 година.Хуманитарните забави продолжуваат .

Заедно со целиот наш тим сакаме да ви изразиме огромна благодарност до сите вас за досегашната укажана доверба,за дружбите,за новите пријателства што ги стекнав со вас,за прекрасните моменти со вашите дечиња.

Сакам да ве известам дека Игротеката ќе работи до 05.01.2019 година .

Се гледаме наскоро со новитети ,нов ентериер и се надевам ке имаме иста соработка и доверба како и досегашната .

За жал оваа година што требаше да се одржи хуманитарната забава по четврта година по ред ,истата неможе да биде реализира поради спремање нов проект.Се надевам ќе продолжиме како и минатите години со хуманоста што заедно со вас направивме многу прекрасни дела .“

Со почит Данче Филипова ️

26236833_912000288981336_1233005733_o.jpg

9900000.jpg

2211112222344.jpg