МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Mладиот ликовен уметник , дизајнер, и креатор- Пане Хаџи Василев- не престанува да не изненадува со оригинални креации.Негов предизвик за моменти како Нова година, која доаѓа, е свечен фустан.

-На него реаботев еден месец и денеска е веќе изложен во Скопје каде треба да го види поширок круг на публика.Ова е мое прво сопствено дело со кое навистина се гордеам, вели Хаџи Василев и додава „Спремам уште дено изненадување“.

4494.jpg

11234.jpg