На приемот во Собранието,во своето обраќање градоначалникот Митко Јанчев го изрази задовоството од соработката на сите политички субјекти за поддршка на проектите предложени од негo а од корист за градот и Општината.Тој е задоволен од сработеното во 2018 година.

Изјави за медумите:

Ристо Сакалиев-Претседател на Совет на Општина Кавадарци -„2018 година ми беше најтешка и најубава ; Работев по 15 часови дневно ;Донесени се над 500 одлуки за од разни области“.

Лазар Туриманџов - Координатор на Сов. група на СДСМ: -„ На нас ова година е успешна . -Во Кавадарци се гради.-Аномалиите од старите одлуки ги отстранивме„.„-2019 ке биде подобра“

Зоран Јованчев- координатрор на Сов. група на МВРО-ДПМНЕ:-“Годината ја оценуваме за одлична.Како ВМРО-ДПМНЕ сите одлуки од градоначалникот ги прифативме. Ние би биле задоволни ако Програмата за наредната 2019 биде исполнета 70 насто.

8888888888888.jpg

99999999999999.jpg

7777777777777.jpg

11111111111111111.jpg

666666666666.jpg