МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Галакси бенд постои 5 години.Нивното музицирање е познато не само во Македонија туку и надвор од неа, насекаде каде настапувале .

Тие свират и пеат и нивни авторски песни, но исполнуваат и други, посебно обрнуваат внимание на песните со изворна содржина каква што е песната на Бадев “ Се омажив мила мајко„. Со поселедната снимена песна која ја направија со позатиот интерпретатор Марјан Коцев посебно се гордеат.

Инаку „Галакси бенд“ настапуваат насекаде каде ќе бидат повикани.На свадбените веселби настапуваат во полн состав заедно со Милан Кацарски и Марјан Коцев.

Во подготовка се уште три стари македонски песни и едно авторско оро на Галакси бенд.