МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Преку цел ден и попладнево Кавадарци(стариот дел и новиот центар) е помалку згаден со ПМ 10 честичките од село Ваташа, кое во изминатиот период беше со далеку почист воздух. Денешните парамети, не изненадија и веројатно се должат на струењата на ветрот.http://ambisite.ugd.edu.mk/Station.aspx?Station=7

https://mojvozduh.eu/web/#draw?location=Kavadarci&type=PM10