МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

АСВАЛТИРАН E ДЕЛ ОД КРАК НА УЛИЦА „ДИСАНСКА“КАЈ ГРАДСКИОТ СТАДИОН

Оперативата на фирмата „Урбан Инвест“ од Кавадарци денеска изврши асвалтирање на дел од крак на улицата „Дисанска“ до спојот со улицата „Глигор Прличев“.

Станува збор за делница во должина од педесеттина метри, односно површина од 250 м2. Со овој зафат се намали неасвалтираниот дел на кракот од оваа улица кој од Градскиот стадион кој минува покрај старото стрелиште по угорницата. На оваа улица останува неасвалтиран дел поради имотен спор со физичко лице, кој ќе остане за асвалтирање во некоја наредна фаза.