Локалната самоуправа Кавадарци да врши изведби во комуналната сфера во Општина Кавадарци

Се реализираше проектот на општината, за проширување и поплочување на јужниот влез во „Здравствен дом“.Станува збор за зафат со кој се овозможува побезбеден и побрз пристап на возилата на Брза помош од правец на улицата „Браќа Миладинови“.Со овој проект значително се подобрува пропустната моќ на оваа сообраќајница кон улицата „Крсте Мисирков“ која минува низ дворот на старата болница.

51333445_2352479834976064_3404044564590231552_n.jpg