МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фотографија направена 1961 година на местото на Спомен паркот 12 другари - на Моклиште . Девојките-бригадирки, се учесници на младинската работна акција во летото 1961 година за уредување на Меморијалниот спомен парк на 12-те ваташки младинци во Моклиште.

Петре Камчевски