IGM TRADE

-Новина: Секој запишан ученик во стручните профили на кадри добива стипенција од 3.500 денари месечно од МОН. -изјава на Горан Велковски- д...

СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

– Во организација на Еуроникел Индустри, Општина Кавадарци и Еколошкото друштво Тисовец, денес во Кав...

DRӒXLMAIER со поддршка за учениците од кавадаречкото основно училиште Кавадарци, 31 мај – Основците од кавадаречкото училиште „Тоде Х...

Добра премиера...Да не беше тајфата на Диме Коцевски ќе заборавевме што е тоа театар и комедија...

Ова флоскула ми се мота во главата ...

ПРЕС НА ЗДРУЖЕНИЕ НА „ЛОЗАРО ОВОШТАРИ“-КАВАДАРЦИ ГО ОДРЖА ДАНО ЈОШЕВ-ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО.

-НИЕ КАКО ЗДРУЖЕНИЕ ПРЕДЛАГ...

Трајковски со својот нов циклус ги спои човечкото со духовното

viber_image_2022-05-30_12-49-32-994

По соопштението на ВВ „ Тиквеш “„за предложените откупни цени на грозјето за ова реколта, во РТК.МК со изјава се јави Трајче Куле...

Весна Чемерска и Гоце Попов од Кавадарци и Пере Самандов од Неготино вчера се искачија на врвот Брајторн Земат во Швајцарија- висок 4.164 ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)