МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска и утре во Кавадарци се одржува работилница ,или Инкубатор за органско пчеларство кој се спроведува во рамките нa Регионалнната програма за локална демократија „Западен Балкан - ReLOaD , која е финансирана од ЕУ а ја спроведува Програмата за развој на Обединетите нации (UNDP).