МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kako што најави Локалната самоуправа Кавадарци и градиначалникот Митко Јанчев ке се пристапи кон комплетно санирање и реконструкција на една од најфрекфентните обиколници „Западен булевар„.Денеска започнаа конретни обембни работи за отстранува стариот асфалт на Западен булевар по што ќе следат активности за асфалтирање.

53509523_2376009775956403_2058927486850301952_n.jpg

54515042_2376009825956398_1768336369039441920_n.jpg