МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според неофијални резултати во државата до 13 часот на Претседателските избори 2019 излегле и гласале 20 насто од вкуно запишаните 1.808.131 граѓанин со право на глас.

Во Кавадарци според ДИК до 13.00, на избиралиштата излегле и гласале 27,67 насто од запишаните граѓани со право на глас.Во Општинава право на глас имаат ; 32.151 граѓанин.