МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот Митко Јанчев и Одговорната за односи со јавноста на Европски универзитет Сузана Турунџиева потпишаа договор за соработка на Општината со Првиот приватен Универзитет во земјата. На еден средношколец , Европски му обезбедува бесплатно студирање на еден од своите факултети, а плаќањето на трошоците за студурање на останатите заинтересирани , му го овозможува и на рати.Квалитетното студирање, основен мотив за потпишување на протоколот за соработка.