Се известуваат граѓаните кои ги користат паркинзите кај зградите Силекс, утре 19.06 од 06 часот да ги поместат нивните возила поради перење на паркинзите. Ве замолуваме за коректност и соработка се со цел на време и професионално да си ја извршиме обврската.

ЈП„Комуналец-Кавадарци