МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

За Младински центар КРЕАКТИВ ова е традиционален летен камп.

Сакаш ли да кампуваш на отворено и да се забавуваш со волонтери од други земји? Сакаш да запознаеш други млади, да се дружиш и да стекнеш еден куп социјални, комуникациски, лидерски и вештини за справување во природа?

МЦ КРЕАКТИВ ги поканува сите заинтересирани веднаш да се пријават .!

За Младински центар КРЕАКТИВ ова е традиционалниот летен камп. Се’ што им треба на младите е позитивна енергија.

Контактите треба да се обават на тел : 078 238 805, 078 238 804, или на е-маил aleksandra@kreaktiv.mk, dan@kreaktiv.mk, elena@kreaktiv.mk