МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Семејстото Хаџиманови на собир, Васил Хаџиманов со брат му Милан со гитарата, неговата стрина која преде и останати роднини од семејството.