МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вработени од Подрачното Одделение на Дирекцијата за Заштита и Спасување Кавадарци, вработени Противпожарната станица на Општина Кавадарци и претставници на Национални Шуми Подрачна Единица “БОР“, Кавадарци денес во дворот на Противпожарната единица одржаа работна средба на која се запознаа со карактеристиките и можностите на новото возило Volkswagen Amarok со пумпа за гасење на пожар.

2000000019073103811.jpg

01234323454.jpg

0222233333333333333333333990000.jpg

0334555555555555555555555555555555.jpg