МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

1.-Службите од Општина Кавадарци денеска со ангажираната фирма на раскрсницата ул. Цветан Димов со ул. Моша Пијаде извршуваат местење на рабници.

2.-Се извршува санација на полскиот пат во село Дабниште.

67746288_2476345399256173_4103273787363950592_n.jpg68430150_2476372239253489_7504262109060923392_n.jpg67725387_2476372319253481_5992196427005034496_n.jpg