Градоначалникот на Општината Митко Јанчев, директорот на ЈП „Комуналец„ Ѓоко Поп Ицов, и преставникот на КФВ Банката од СР Германија -проектен менаџер: Штефан Рабе , денеска на лице место во увид како се одвиваат градежните работи на 2 фаза од користење на парите за реконструкција на водоводна и канализационата мрежа.Инвестицијата е тешка 850 илјади евра.

69469144_932781903738154_1848975045741772800_n.jpg69508566_1156195301239547_1814761825888108544_n.jpg

69483232_901862316838945_8228102289009672192_n.jpg69687127_2379701888733136_1418269768179253248_n.jpg