МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Митко Јанчев .„Ланскиот денар од Владата наменет за лозарите ке се исплати до четврток ( 5/9.2019/, а за годинашниот откуп по средбата остварена во Владата со премиерот и министерот за земјоделие и во соработка со винарииите поради сушата ова лето ке биде исплатена поголема интевентна мерка на обештетување , која ке биде најверојатно двојно поголема од лани„.