МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот на Кавадарци-Митко Јанчев во име на Општина Кавадарци додели благодарници на претставници на компании ,винарии, угостителски објекти,фирми и поединци кои на директен и индиректен начин дадоа придонес во одржувањето на "Тиквешки гроздобер 2019".Тој им се заблагодари на сите кои дадоа придонес.Јанчев во своето обраќање особено потенцира дека "Гроздоберот" како наша кавадречка манифестација е прваод ваков карневалски тип која започнала да се одржува и била синоним во државата па затоа ни останува во аманет да ја организираме најубаво што можеме.-"Ние како Општина Кавадарци тоа со Ваша помош, рече Јанчев,успеваме да го постинеме , како што тоа верувам годинава го направивме најубаво досега."

Посебно , беше нагласен придонесот на на спонзирите особено премиум донаторите: Еуроникел,Градба-промет и Кожувчанка.