IGM TRADE

РТК на оваа тема разговараше со професор Благој Мишовски.

...

Советот на Општина Кавадарци денеска ја одржа 46 седница. Покрај останатите материјали, советниците ја усвоија програмата со настани з...

Општинската организација на Црвениот крст Кавадарци, во престојната работна недела се очекува да реализира две крводарителски акции.<...

Денеска на брегот на Тиквешкото Езеро се изврши традиционалното групно крштевање.

И годинава овој свет чин се одржа со благослов н...

Во Народна техника во Кавадарци со средства кои ги обезбедија Ротари клубот од Кавадарци и нивните пријатели во висина од 700.000 денари се...

Од денеска до сабота, градската библиотеката "Фекин" е домаќин на традиционалниот, осмиот по ред Саем на книгата, кој и годинава е во рам...

ИЗГРАДБАТА ТРАЕШЕ ПОВЕКЕ ОД 5 ГОДИНИ. ВО КАВАДАРЦИ НОВА ЦРКВА СЕ ГРАДИ ПО 170 ГОДИНИ

Денеска во Кавадарци беше осветена новоизграде...

Неопходно е секој од нас да биде посветен на државата,вели претседателот на државата

“Со внимание ги следам сите настани околу ...

Култура, култура и култура.Кавадарци според настаните во ова област е на самиот врв во Македонија, а со Културната есен која започна ве...

Тројцата вработени во Министерството за животна средина се уапсени за примање поткуп од компанијата „Фени Индустри“.Директорот...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)