МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот Митко Јанчев денеска со соработниците кои се задолжени за тоа, го стави во фунција лизгалиштето кое се наоѓа на Спортскиот центар „Јасмин„.На пуштањето присустствуваше и претседателот на Советот Ристо Сакалиев.Овој објект кој се активира во зимскиот период ќе привлече голем број млади луѓе, и веќе е организирано неговото користење од ученици од Општинава кои со посебен распоред ќе имаат свој термин на користње на лизгалиштето со наставниците.ЗА организираното користењето , лизгалиштето е бесплатно.

Лизгалиштето ќе биде отворено за рекреативна забава и за сите заинтересирани граѓани, а цената на влезот е со симболичен износ.

L2

L1