МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната средба во Кавадарци лидерот на ВМРО-ДПМНЕ , во Хотел „Фени„ Христијан Мицкоски разговраше со претставниците на Регионалната Стопанска комора со седиште во Кавадарци.На средбата присуствуваше и градоначалникот на Општината Митко Јанчев.Мицковски со соработниците попладнето ја посети Винаријата “Попов„во село Сопот. а потоа замина во Неготино