Акцијата "За чисто и убаво Кавадарци" продолжува да се реализира во соработка со Мој општинар и ЈП Комуналец. Се расчистува просторот кај Белка зградите, се сечат суви стебла со достигната физичка зрелост а потоа ќе се постави систем за наводнување и хортикултурно уредување.

87113803_2650617468495631_2046393604049469440_n

86661805_2650616615162383_1085096665263636480_n