IGM TRADE

Вработените и учениците во ООУ“Гоце Делчев „ со Свечена седница го oдржаа патронатот кој инаку тие го одбележаа со полагање цвеќе...

Вчера во Кавадарци почина Д-р Дано Кулев - Специјалист по Општа хирургија.Речиси целиот свој работен век го помина во Општата болница с...

Професор од берлинската академија раководи со проектот во лапидариумот на кавадаречкиот музеј

Во рамките на одбележување на меѓу...

„Имајќи предвид дека надоместот за престој и исхрана на децата во градинка е дестимулирачки за голем број семејства, Левица - Кавада...

По иницијатива на ИПО „Јадран“ наречена ,, ИСЧИСТИ ЈА ПЛАНИНАТА - МАКЕДОНИЈА,, - Извидничкиот одред „Авантуристи“ Кавадарци се...

Лозарите денеска протестираа блокирајќи го патот Кавадарци-Неготино.

Изјава на Дано Јошев- претседател на Здружение на „Лозаро-...

,,На 13.05.2022 во 22.45 часот во ОВР Кавадарци, И.В.(37) од Кавадарци пријавила дека околу 17.30 часот во с.Ваташа, по претходно недоразбирање, нејзи...

НОВА ОПРЕМА ДОНИРАНА ОД ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ ЗА ПОЖАРНИКАРИТЕ ВО КАВАДАРЦИ.

ОПРЕМУВАЊЕ Е СО : МОБИЛЕН АГРАГАТ, ПУМПИ ,...

ДЕНЕСКА ВО СОУ „ЃОРЧЕ ПЕТРОВ“ СЕ ОДРЖА ПРВ СЕЛЕКТИВЕН ТРЕНИНГ ЗА ПАРАЛКАТА ЗА КОШАРКА.

ИЗЈАВА НА ДИРЕКТТОРОТ ГОРАН ВЕЛКОВСКИ ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)