МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Тренерот Раде Цицмиловиќ, капитенот Ѓорѓи Мојсов и фудбалерот и спортски директор на ГФК Тиквеш - Ванче Шиков - говорат за утрешната средба со ФК Саса во Велес каде Тиквеш е домаќин и реалните очекувања на ГФК Тиквеш 1930 во новата фудбалска полусезона.