МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

КАВАДАРЧАНЕЦОТ А.Р. ,КОЈ СЕ НАОЃА НА БРОДОТ „GRAND PRINCES„ ВО КОЈ ИМА ПОТВРДЕНИ 21 ЗАБОЛЕН ОД КОРОНА ВИРУС Е ЗДРАВ И СЕ ЧУВСТВУВА ДОБРО.

РТК.МК дознава од лице од Кавадарци кое се наоѓа на брод-крузер GRAND PRINCES во кој во моментов има региструрани 21 заболени од корона вирусот. Се работи за нашиот сограѓанин А.Р. Кој според информации од неговиот личен ФБ профил се чувствува добро, меѓутоа на неговиот брод не му е дозволено укотвување. Инаку, според него, заразените се наоѓаат во изолација во нивните соби додека А.Р. со своите колеги готвачи обезбедуваат непречено храна за целиот брод.