МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според директорот на ЈЗУ Општа Болница Кавадарци со проширена надлежност Кавадарци Д-р Диме Коцев сите брисеви од вработени и пациенти кои биле во директен или индиректен контакт со заразената докторка од невропсихитараското одделнеие се негативни.