МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општината Кавадарци во рамките на проектот за проширување на ул. „Шишка“ работи на реконструкција на дел од водоводната и канализационата мрежа на локацијата кај влезот во Глишиќ.Оперативата на ангажираната фирма „АС машини“ и на ЈП „Комуналец“ на теренот изведуваат градежни работи за замена на дел од старат водоводна и канализациона линија со што ги подобруваат перформансите на овој дел од градската мрежа.Општината ги превзама овие активност пред гавната кампања за проширување и целосна реконструкција на улицата „Шишка“.