МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Споделуваме со јавноста ОПЕРАТИВЕН ПЛАН за организирање на работата на Основниот суд Кавадарци, правила на однесување на странките пред Основниот суд Кавадарци и правила на однесување на судиите и вработените во Основниот суд Кавадарци по укинување на вонредната состојба,а до прогласување на престанокот на епидемијата предизвикана од вирусот КОВИД-19. 105478047_175841290641352_685457275377168798_o 105039384_175841310641350_5994228218744304888_o