МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Новооткриениот е млад човек на 27 години од Кавадарци.Има лесна клиничка слика и е на домашно лекување.

-Инаки според Д-р Ристе Јовановски денеска објавениот нов случај на заболен , е поврзан со претходниот случај на зараза со ковид 19.Да потсетиме,како што објавивме, дека се работеше исто така за млад човек роден 1994 година, кој исто така имаше лесна клиничка слика.

м.д.