МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Континуирано се работи на подигање на нови зелени површини.Така во тек е уредување на просторот покрај кејот на реката Луда Мара во с.Ваташа. -Во Кавадарци се поставуваат метални столбови на улица „Браќа Миладинови“. Столбовите се поставуваат се со цел поголема безбедност во сообраќајот како за пешаците така и за возачите. 110090631_2791553681068675_5001187062868572205_n 109957830_2791552407735469_3568753746062515737_n