МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

OД ДЕНЕСКА СЕ АСФАЛТИРА ПАТОТ ЛАДНО ДОЛЧЕ КРЊЕВО.ПАТОТ Е ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ

„Се известуваат жителите на Општина Кавадарци дека од денеска : понеделник- утре вторник и среда, ќе се врши асфалтирање на патниот правец Ладно долче - Крњево.Поради овие градежни активности, патниот правец ќе биде затворен за сообраќај сите 3 дена од 9 до 19 часот.“- информираат од Кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

м.д.