МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според најновата информација во еден од најголемите откупувачи и извозник на трпезно грозје кај нас- КАВ КОМЕРЦ откупот е во полн ек. Деталните соопштенија и известувања за самата берба на производителите-лозари можат да се добијат во самата компанија или директно на откупниот центар лоциран на „Западен булевар " 15, Кавадарци или на тел.бр. 070-218-599.

КАВ КОМЕРЦ Ви благодари на довербата!