ПРОМОВИРАНА ПРВАТА КНИГА ЗА ДЕЦА „ПОЕЗИЈА ВО БОИ“ НА АВТОРКАТА АНИТА МИХОВА ДИМИТРОВА

Вечерва во фоајето на домот на култура „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци, нашата сограѓанка Анита Михова Димитрова ја промовираше својата прва книга “Поезија во бои“. Станува збор за поезија за деца а авторката веке ја најави и втората книга на која моментално работи. Промотор на книгата беше Микица Илова а останатиот дел од промоцијата го потполнија најмладите. Се читаа песни од книгата што се промовираше а имаше и музичка точка со кларинет.Промоцијата се одвиваше според сите протоколи за работа во време на COVID - 19.

м.в.

120999148_343810333397488_6057655804580429468_n 121016254_798413500961486_7241234592232999197_n