МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Домот на Културата во Кавадарци започнаа пробите за новата тетарска претстава „Не се клади на енглези„.

За претствата ни зборуваат:

Диме Коцевски

Видан Станоев

Диме Боцев: