МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општината, преку ЈП „Комуналец“ организациона единица Паркови и зеленилo, започна со акцијата за есенско хортикултурно уредување на зелените површини во градот. Денес се садеа љубичици во жардинерите на градскиот плоштад. Според проектот во наредните денови на шест локации ќе бидат посадени вкупно 5.000 корени од ова украсно растение. извор : Кабинет на градоначалник Митко Јанчев 127603908_2907194779504564_4827343846021327351_n