МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Извршено е поплочување на делница од пристапниот пат до црквата во с.Возарци со површина од 1200 метри квадратни.

извор : Кабинет на градоначалник Митко Јанчев