Деновиве во Кавадарци во дворот беше извршено хортикултурно уредување на Противпожарната територијална единица-Кавадарци.

Во акцијата учествуваа пожарникарите и вработените од ЈП Комуналец.

128552893_2911205465770162_7837104706264216856_o