Се што беше потребно е направено.Се е спремно, се „пеглаат“ завршните детали за годинашново 20-то издание на меѓународниот фестивал на детски песни„Гроздоберче“ кој ке се одржи во Кавадарци на 25 и 26 ноември во салата на Домот на Културата во Кавадарци.

Наша екипа беше на последниот договор пред генералната проба, на кој беа и децата и родителите и еве што забалежавме: