Изборната кампања на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ вчера се одвиваше во Тиквешијата

Трет ден од изборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија. Митинзите продолжиja на градските плоштади во Кавадарци и Неготино. Подржувачи и симпатизри дојдоа со цел да слушнат што е тоа што ќе им биде понудено во наредните 4 години. Беа најавени проекти за развој на Кавадарци и Неготино предвидени во програмата „Реално“ на ВМРО-ДПМНЕ .Видео прилог: